Center for Ludomani - Gratis behandling uden ventetid

hjælpen er gratis! ring
70 11 18 10

TELEFONTIDER

  • Man-ons 08.30 – 15.00
  • Torsdag 08.30 – 17.00
  • Fredag 09.00 – 12.00
Video arkiv
Arkiv
Print
Del

 

CENTER FOR LUDOMANI - HURTIG OG GRATIS HJÆLP

Har du problemer med pengespil? Hvis JA, så kontakt Center for Ludomani for hurtig, professionel og gratis hjælp til dig og dine nærmeste pårørende. Center for Ludomani er Nordens største og ældste institution for behandling og forebyggelse af ludomani. Du kan kontakte os på +4570111810  man-ons 08.30-15.00, torsdag fra 09.00-17.00 eller fredag fra kl. 08.30-12.00. Du kan også kontakte os via vores sikre kontaktformular døgnet rundt.

Tilbud om  behandling for ludomani er uafhængigt af det offentlige system, og du kan derfor få hjælp anonymt.

VIGTIGT: Pga. øget Corona/COVID-19-smittetryk skal man medbringe gyldigt coronapas ved behandling. Dette gælder fra og med 16. november 2021.

VIGTIGT (senest opdateret 26. januar 2022): Det er igen muligt at modtage fysiske samtaler hos Center for Ludomani fra tirsdag den 1. februar.
 

NYHEDER

Job: Behandler hos Center for Ludomani i København

Center for Ludomani søger en behandler med socialfaglig baggrund til fast stilling i København. Vil du være en del af Center for Ludomanis aktiviteter i Hovedstadsområdet og sammen med engagerede kolleger arbejde med spilafhængige, så vil vi se frem til at modtage din ansøgning.

Læs mere om jobopslaget her

TAG BETTINGTESTEN PÅ BETTINGTESTEN.DK

2021 har været et år, hvor bettingselskaberne har budt ind til fest med ekstra bonus, bedre odds og reklamer, hvorend du har kigget hen, for at du skulle spille på kampene ved EURO 2020. Det er helt i orden at bette, men det kan være svært at vide, hvornår det begynder at blive mere alvorligt, end det egentlig var meningen til at begynde med. Vi gav derfor i år mulighed for at teste temperaturen på spillet under EM. Det kan du stadig gøre ved at klikke på billedet eller ved at følge dette link til Bettingtesten.

Gaming eller gambling? – nyt undervisningsmateriale til folkeskolens 4.-6. klasser

Center for Ludomani har sammen med Lindhardt & Ringhofs undervisningsredaktion udviklet og lanceret nyt læringsmateriale på hjemmesiden Alinea.dk. Forløbet er gratis for alle. Det kræver kun et Uni-login for at komme i gang. Sådan et har alle folkeskoleelever.

Læringsmaterialet klæder eleverne på til, på en legende og sjov måd at vurdere, hvad det er for et spil, de har downloadet til deres mobiltelefon eller gamer-pc. Nogle spil benytter sig af fastholdelsesmekanismer, som koster penge, og når du går i gang med at bruge penge inde i et computerspil, så kan det minde om gambling.

Eleverne skal derfor lære, hvornår de spiller et spil, som er harmløs og sjov gaming, og hvornår de spiller et spil, der har elementer i spillet, der kan minde om gambling.