Center for Ludomani - Gratis behandling uden ventetid

hjælpen er gratis! ring
70 11 18 10

TELEFONTIDER

  • Man-ons 08.30 – 15.00
  • Torsdag 08.30 – 17.00
  • Fredag 09.00 – 12.00
Video arkiv
Arkiv
Print
Del

 

CENTER FOR LUDOMANI - GRATIS BEHANDLING UDEN VENTETID

Center for Ludomani er Nordens største center for behandling og forebyggelse af ludomani. Vi tilbyder professionel og gratis behandling til mennesker, der har problemer med spil, og til deres nærmeste pårørende. Behandlingen er baseret på den kognitivt orienterede misbrugspsykologi. Behandlingen er gratis og lige nu kan du komme i behandling nærmest uden ventetid. Tilbuddet er uafhængigt af det offentlige system, og du kan derfor komme i behandling anonymt.

Centeret fungerer desuden som et videnscenter, der arbejder med præventive indsatser, bidrager til samfundsdebatten og deltager i en række forskningsprojekter. 

Du kan altid kontakte os på 70111810

NYHEDER

TAG BETTINGTESTEN PÅ BETTINGTESTEN.DK

2021 har været et år, hvor bettingselskaberne har budt ind til fest med ekstra bonus, bedre odds og reklamer, hvorend du har kigget hen, for at du skulle spille på kampene ved EURO 2020. Det er helt i orden at bette, men det kan være svært at vide, hvornår det begynder at blive mere alvorligt, end det egentlig var meningen til at begynde med. Vi gav derfor i år mulighed for at teste temperaturen på spillet under EM. Det kan du stadig gøre ved at klikke på billedet eller ved at følge dette link til Bettingtesten.

Gaming eller gambling? – nyt undervisningsmateriale til folkeskolens 4.-6. klasser

Center for Ludomani har sammen med Lindhardt & Ringhofs undervisningsredaktion udviklet og lanceret nyt læringsmateriale på hjemmesiden Alinea.dk. Forløbet er gratis for alle. Det kræver kun et Uni-login for at komme i gang. Sådan et har alle folkeskoleelever.

Læringsmaterialet klæder eleverne på til, på en legende og sjov måd at vurdere, hvad det er for et spil, de har downloadet til deres mobiltelefon eller gamer-pc. Nogle spil benytter sig af fastholdelsesmekanismer, som koster penge, og når du går i gang med at bruge penge inde i et computerspil, så kan det minde om gambling.

Eleverne skal derfor lære, hvornår de spiller et spil, som er harmløs og sjov gaming, og hvornår de spiller et spil, der har elementer i spillet, der kan minde om gambling.

Pårørendemøde

Vil du gerne have hjælp og rådgivning som pårørende til en spiller? Så meld dig til et af vores møder for pårørende.

Se en oversigt over alle kommende pårørendemøder her