DR3 søger deltager

Video arkiv
Arkiv
Print
Del

Opslag på vegne af DR3

DR3 søger en ludoman eller tidligere ludoman, til anden sæson af "Spørg mig om alt".

Det er et program hvor en person, der har truffet nogle kontroversielle eller skæbnesvangre valg, stiller sig til rådighed for seernes spørgsmål i en halv times liveudsendelse.

Vi er på DR3 modige, nysgerrige og meget ærlige i vores programmer, og derfor har vi tit med tabuiserede emner at gøre. Vi vil gerne være med til at nedbryde fordomme og nuancere mediebilledet af forskellige befolkningsgrupper. Det sætter vi en stor ære i, da der er mange, der kan identificere sig med vores hovedpersoner.

Vi ønsker ikke at fremstille vores medvirkende som ofre, men holder vinklen på de valg mennesker træffer i deres liv og de bevæggrunde, der har været til at træffe de valg.

I første sæson, havde vi bl.a. en prostitueret, en transseksuel, en tidligere bankrøver og en eks-scientolog som gæster i programmet. Seerne var glade for den unikke mulighed for at stille spørgsmål uden indblanding fra en vært.

Skriv eller ring og få en uforpligtende snak hvor du fortæller lidt om dig selv, din historie og hvorfor du gerne vil stå frem.

Kontaktperson Ragnhild Gjettermann på rols@dr.dk / tlf. 29430052