Brug af ludomani.dk og materialer

Video arkiv
Arkiv
Print
Del

Center for Ludomanis materialer må frit benyttes til undervisningsbrug på uddannelsesinstitutioner mv. med tydelig kildehenvisning.

Artikler og andet offentliggjort materiale på Center for Ludomanis website stilles til rådighed for visning/læsning. Du må gerne printe enkelte kopier til dit eget private brug. Denne tilladelse gælder alene fysiske personer. En virksomhed må ikke printe artikler m.v., heller ikke til kopiering til virksomhedens medarbejdere, uden forudgående aftale med Center for Ludomani. Du må gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12. Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Center for Ludomani. Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt Center for Ludomani.

Link til ludomani.dk

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside – www.ludomani.dk – med tydelig kildeangivelse. Til gengæld er systematisk og gentagen brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden ikke tilladt. Der må heller ikke linkes på en måde, så Center for Ludomanis website kommer til at fremstå som en del af en anden hjemmeside, med mindre du på forhånd har indgået en aftale med Center for Ludomani.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Center for Ludomani er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som centret linker til.