Center for Ludomani: 70 11 18 10

Behandling hos Center for Ludomani

Center for Ludomani kan hjælpe dig med at komme ud af din spilleafhængighed. Gratis.

Kære spiller, den gode nyhed er: Du kan komme ud af din spilleafhængighed. Langt de fleste, der får behandling hos Center for Ludomani, bliver spillefrie og kommer til at leve et normalt liv igen. Vores hjælp er gratis, og du behøver ingen henvisninger eller lign. for at ringe os op.

Når man har spil på hjernen – behandling af spilleafhængighed

Gennem vores behandling hjælper vi dig med at forstå din ludomani og dine motiver for at spille. Vi udarbejder mål og strategier, der kan modvirke, at du spiller. Strategierne giver dig nye måder at handle på. I vores behandling lægger vi desuden særligt vægt på at forebygge tilbagefald.

Behandlingen er kognitiv.

Du kan her se en kort hjernefilm om ludomani og vejen ud af ludomani.

Sådan hjælper Center for Ludomani dig

• Ring til os på 70 11 18 10 og få tid hos en af vores behandlere. Du vil blive inviteret til en afklarende samtale af 1,5 timers varighed, hvor I sammen får skabt et overblik over din situation. Herefter vil vi vurdere, om vi skal starte et egentligt behandlingsforløb op.

• Hvis vi starter et behandlingsforløb op, vil du bliver inviteret til samtaler, der varer ca. 45 minutter ca. hver 8.-12. dag. Samlet vil du blive tilbudt op til 12 samtaler i Odense, København, Aarhus eller Esbjerg. Vi tilbyder også samtale via internettet.

• Du kan efter 2-4 samtaler og efter aftale med din behandler deltage i forskellige kursusforløb. Vi har både dag- og aftenkurser. Læs mere om vores kurser.

• Vi har behandlingstilbud til både spilleafhængige og pårørende, samt rådgivning for par.

• Vi tilbyder fjernbehandling via internettet som supplement til de personlige behandlingsforløb.

• Der er opfølgende samtaler 2 og 5 måneder efter endt behandling.

Henrik Thrane Brandt, der er leder af Center for Ludomani, fortæller om, hvordan man kan melde sig til behandling for ludomani.