Center for Ludomani: 70 11 18 10

Tag testen: Kender du en ludoman?

Har din ven, kollega eller måske et familiemedlem brug for hjælp med sit pengespil? Er din pårørendes pengespil begyndt at fylde for meget? Denne test kan give dig et fingerpeg på, om vedkommendes er grund til bekymring. Testen tager ca. 5 minutter og består af 10 spørgsmål.

Kender du en ludoman?
Bruger din pårørende påfaldende meget tid på arbejde eller andet, som tidligere tog mindre tid?
Use Shift+Tab to go back

Har din pårørende brug for hjælp?

Du skal være opmærksom på, at denne test og de følgende resultater ikke kan stå i stedet for en undersøgelse eller bruges til at stille en diagnosen i sig selv.

Udvikling af spilleproblemer og afhængighed af pengespil er en proces, og testen kan give dig et fingerpeg om, hvorvidt din pårørende har kontrol over dit pengespil, eller om pengespillet er blevet problematisk.

Testen er anonyme, og vi indsamler ingen personligt identificerbare data. Hvis testresultatet indikerer eller din pårørende selv oplever, at vedkommende har problemer med pengespil, så er du eller vedkommende velkommen til at kontakte os for at høre mere om et behandlingsforløb.

Vores hjælp er gratis, har høj succesrate og du behøver ingen henvisninger fra din læge eller lignende for at få hjælp. Du kan skrive til os via denne kontaktformular eller ringe til os via telefonnummeret længere nede, og så vender vi tilbage senest næste hverdag.

Få hjælp hos Center for Ludomani

Hjælpen er gratis

Ring til os på telefon 70 11 18 10
Man-Ons 08.30 – 15.00
Torsdag 09.00 – 17.00
Fredag 08.30 – 12.00