Center for Ludomani: 70 11 18 10

Tag testen: Har jeg tegn på ludomani?

Har du brug for hjælp med dit pengespil? Er dit pengespil begyndt at fylde for meget? Denne test kan give dig et fingerpeg på, om din adfærd er grund til bekymring. Testen tager ca. 5-10 minutter.

Har du brug for hjælp? Tilmeld dig behandling allerede i dag.

Du skal være opmærksom på, at denne test og de følgende resultater ikke kan stå i stedet for en undersøgelse eller bruges til at stille en diagnosen i sig selv.

Udvikling af spilleproblemer og afhængighed af pengespil er en proces, og testen kan give dig et fingerpeg om, hvorvidt din brug af pengespil er blevet problematisk.

Testen er anonym, og vi indsamler ingen personligt identificerbare data. Hvis testresultatet indikerer, at du har problemer med pengespil, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om et infomøde eller behandlingsforløb.

Vores hjælp er gratis, har høj succesrate og du behøver ingen henvisninger fra din læge eller lignende for at få hjælp. Du kan skrive til os via denne kontaktformular eller ringe til os via telefonnummeret længere nede, og så vender vi tilbage senest næste hverdag.

Få hjælp hos Center for Ludomani

Hjælpen er gratis

Ring til os på telefon 70 11 18 10
Man-Ons 08.30 – 15.00
Torsdag 09.00 – 17.00
Fredag 08.30 – 12.00